Tule elämäsi parhaalle lomalle Glo Hotels – ravintolaan!

Ravintoloihin

Kesä, matkailu ja maukas ruoka kuuluvat yhteen. Jokaisen suomalaisen kesään kuuluu myös lomailu ja riemukas matkailu joko kotimaassa tai ulkomailla uusia nähtävyyksiä ihaillen. Nykyisessä maailmantilanteessa monet miettivät, minne rahat kannattaa laittaa. Suomeksi sanottuna, valitulta hotellilta vaaditaan osaavaa asiakaspalvelua, laadukkuutta, elämyksiä ja tietenkin pikkuisen luksusta. Mistä kyseisiä hotelleita löytyy? Katsotaanpa.

Tutustu laadukkaaseen Glo Hotels -tarjontaan

Hemmottele kätevästi itseäsi ja läheisiäsi korkealuokkaisen glo hotels – tarjonnan avulla. Tule lomailemaan ja nauttimaan merelliseen Helsinkiin ilman kiirettä ja huolia! Glo Hotels -ketju tarjoaa sinulle elämäsi parhaimman loman! Suussa sulavan ruoan, laadukkaiden juomavaihtoehtojen ja rauhallisen, rentouttavan majoituksen lisäksi tarjolla on ihania elämyspaketteja ja erikoisjärjestelyjä lapsiperheille! Tavoitteena on auttaa jaksamaan tavallista arkea loman jälkeen ennen seuraavaa kesä- tai talvilomaa!

Hemmottele itseäsi ja nauti

Jokainen on ansainnut hemmottelua työn ja kiireen keskellä. Arjessa eläminen on joskus niin puuduttavaa, että lomasta pitää saada ottaa kaikki irti. Glo Hotels – ketju on ottanut kaiken ennalta huomioon.

Henkilökohtainen, ammattitaitoinen palvelu ja laadukkaat tuotepaketit saavat olosi rentoutumaan ja mielen virkeäksi. Tiesitkö, että Glo Hotels -hotellit ovat ympäristön ja ilmaston puolesta puhujia nyt ja tulevaisuudessa? Hotellit GLO Hotel Art, GLO Hotel Sello, GLO Hotel Kluuvi ja GLO Hotel Airport ovat saaneet kestävään matkailuun liittyvät Green Key -ympäristösertifikaatit. Jätteiden vähentäminen, kierrättäminen sekä tehostettu veden- ja energiankäyttö saavat monien matkailijoiden mielen iloiseksi. Tule sinäkin paikan päälle tutustumaan ja varaa huoneesi Glo Hotels -ketjusta verkossa jo tänään!