Romanttiset ravintolatreffit – näin onnistut

Ravintoloihin

Romanttiset ravintolatreffit kuulostavat niin… romanttiselta! Mutta onko niitä oikeasti olemassa, vai onko kyseessä pelkkä Hollywood-leffojen ruusunpunainen unelma? Varsinkin pitempään parisuhteessa olleiden voi olla hankala löytää tasaantuneesta harmaasta arjestaan sitä kuuluisaa arjen romantiikkaa. Voi tuntua siltä, että kuherruskuukausi ruusuineen, romanttisine treffeineen ja leffailtoineen olisi kaukana hamassa menneisyydessä, ja nykyään arjen romanttisimpiin ajanvietteisiin kuuluu lähinnä vierailut Byggmax :ssa puolison kanssa.

Mutta täytyykö sen olla näin? Ei todellakaan! Jokainen meistä ansaitsee välillä päästä irrottelemaan oikein kunnolla, eikä romantiikan aika ole vielä ohi! Kannattaa muistaa, että jos kipinää ylläpitää kärsivällisesti, pysyy myös liekki yllä ikuisesti. Mitä jos siis tekisit täyden U-käännöksen ja suuntaisit seuraavaksi romanttisille treffeille ravintolaan.

Mutta miten tämä tapahtuikaan? Jos sinulla on enää vain hataria muistoja koko aktiviteetista, ole huoleti, sillä me autamme. Seuraa näitä helppoja ohjeitamme, ja romantiikka ja parisuhteen virkistävä potku on taattu. Kukaties romanttiset treffit ovatkin se puuttuva kipinä, jota olette kaivanneet jo vuosia?

Lämmittele kumppania iltaan

Sana “romanttinen” ei ole sanan “ravintolaillallinen” edessä ihan vain lämpimikseen, vaan se todellakin tarkoittaa jotakin. Kyseessä ei ole mikä tahansa nopea “sisään ja ulos”-tyyppinen illastaminen, vaan tällaiselle treffi-illalle on todella tärkeää oikeanlaisen tunnelman luominen. Tarjoa siis kumppanille koko hela hoito ruusuineen ja hyvine käytöstapoineen, sekä pienine lahjoineen ja yllätyksineen.

Luo unohtumaton ilta, joka ylittää molempien odotukset. Voit vaikkapa aloittaa kumppanisi hemmottelun jo hyvissä ajoin ennen ravintolailtaa. Yllätä hänet jo vaikka heti aamulla tuoreella kahvilla ja aamiaisella sänkyyn! Siitä on hyvä jatkaa päivää ihan vain kahden. Tehkää asioita joista juuri te kaksi pidätte, ja antakaa toisillenne aikaa. Puhukaa ja nauttikaa, ja saatatte jälleen löytää kadoksissa olleen kipinän!

Valitkaa ravintola yhdessä

Jos et ole aivan varma siitä, että tunnet kumppanisi maun perin pohjin, anna hänen osallistua ravintolan valitsemisprosessiin. Saatat yllättyä positiivisesti siitä, millaiseen paikkaan kumppanisi haluaa kanssasi mennä, ja löytää ehkä itsekin aivan uusia makuelämyksiä. Onko valintanne eksoottinen aasialainen ruoka, klassinen italialainen keittiö, vai tyylikäs new yorkilainen herkkuelämys?

Älkää miettikö rahaa

Yksi olennainen asia romanttisissa treffeissä on muistettava: tänään ei mietitä rahaa! Rahasta huolehtiminen kannattaa välttää heti alkuunsa valitsemalla molempien budjettiin sopiva ravintola. Kuvittele olevasi ihka ensimmäisillä treffeillä kumppanisi kanssa, ja yritä tehdä häneen vaikutus. Anna molempien tilata listalta mikä tahansa maittaa, ja skoolatkaa suosikkijuomallanne mukavan illan kunniaksi.

Penninvenyttäminen ja rahan laskeminen latistaa tunnelman varmasti ja saattaa johtaa mielipahaan, joka ei todellakaan ole romanttisen illan menussa. Keskittykää siis toisiinne, ja vain ja ainoastaan toisiinne. Rahaa voi aina tienata lisää, mutta toista kumppania ei tilalle saa. Muista tämä aina, äläkä koskaan ota parisuhdettasi itsestäänselvyytenä.

Yhdistäkää ravintolakokemus johonkin ajanvietteeseen

Jos tiedät, että pelkkä ravintolaillallinen kuulostaa niin sinun kuin kumppanisi korvaan toivottoman tylsältä, yhdistä se johonkin toiminnallisempaan elämykseen. Valitse molempia miellyttävä aktiviteetti, sillä tämä ilta on teille molemmille. Esimerkiksi leffakäynnin, teatteriesityksen tai vaikkapa lasersodan jälkeen ravintolaillallinen saattaa kuulostaa huomattavan houkuttelevalta, kun vatsa kurnii jo valmiiksi äänekkäästi!