Näillä helpoilla sisustuselementeillä saat ravintolaasi ilmettä

Ravintoloihin

Omistatko ravintolan, jonka sisustus kaipaa ehkäpä pientä päivitystä? Usein pieni pintaremontti on enemmän kuin tarpeeksi ilmeen totaaliseen päivitykseen. Joskus ei edes tarvitse tehdä muuta, kuin lisätä komboon joitakin pieniä sisustuselementtejä, ja uudistunut ulkoasu on valmis! Voi siis olla, että jos ravintolasi kaipaa pientä make overia, mutta et ole varma, mitä sitä tarkalleen tekisi, on ratkaisu lähempänä kuin uskoisitkaan. Nappaa tästä artikkelista helpot ja edulliset vinkit siihen, millaisilla sisustuselementeillä saat totaalimuutoksen ravintolasi ulkoasuun nopeasti. Nämä jokainen voi toteuttaa itse kotioloissa, sillä mitään kummempia vippaskonsteja tai välineistöä ei vaadita!

Helpot sisustuselementit muuttavat ravintolasi ilmeen hetkessä − poimi nämä viisi sisustusvinkkiä talteen ja kokeile itse!

1. DC-fix-pinnoitteet antavat illuusion täysin remontoidusta tilasta ja tuovat ihanaa vaihtelun tuulahdusta

Sisustus ja etenkin pinnat ovat sellainen asia, johon ajan myötä kyllästyy ja alkaa kaipaamaan muutosta. Pinnat kun ovat sellainen asia, joka vaatii aina vähän suurempaa ja vaativampaa remonttia, joten siihen ei tulekaan ryhdyttyä ihan noin vain. Ei kun odotas − vaatiiko sittenkään? Nykyään markkinoilla olevat kalvopinnoitteet mahdollistavat pintojen totaalimuutoksen yhtä helposti kuin kirjojen päällystyksen. Kalvoilla voit muuttaa koko tilan ilmeen hetkessä helposti ja edullisesti, ja lopputulema näyttää siltä, kuin tilassa olisi tehty satojen tai jopa tuhansien eurojen arvoinen remontti!

2. Taulut ja julisteet seinällä muuttavat koko tilan ilmeen

Taulut ja julisteet voivat muuttaa koko tilan ilmeen hetkessä ja mikä parasta, niitä voi vaihdella helposti oman mielen tai vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Ne ovat aina klassinen ja varma sisustuselementti, jolla saa helposti lisättyä luonnetta ja väriä tilaan. Kokeile vaikka! Moni ei edes ymmärrä, kuinka helppo ja edullinen tapa kehystetyt julisteet ovat tilan muuttamiseen, mutta vannomme, että näihin ihastuu!

3. Julistetapetti on helppo tapa muuttaa tilan luonne helposti

Jos julisteet ja taulut eivät sammuta muutoksenjanoa, on aika tarttua jykevämpiin aseisiin, nimittäin koko seinän kokoisiin julistetapetteihin! Julistetapetteja käytetään tyypillisesti efektikeinona yhdellä seinällä ja niillä saat helposti luotua luonnetta ja uutta maisemaa tilaasi. Sopisiko sinun ravintolaasi New Yorkin kaupunkimaisema, Alhambran puutarha vaiko trooppinen ranta?

4. Pienillä sisustusesineillä saat helposti lisää väriä elämään

Jos ravintolasi värimaailma on muuten tylsän yksitoikkoinen, voit helposti piristää sitä valitsemalla yhden efektivärin ja ripottelemalla sitä sisustuksen sekaan erilaisten yksityiskohtien, kuten sisustusesineiden muodossa.

5. Pöytäliinoilla helposti sesongin väriä sisustukseen

Kuka sanoi että ravintoloiden pöytäliinojen pitää olla steriilisen valkoisia? Vaihtele niitä mielesi mukaan tai vaikka kirkon esimerkin mukaisesti eri juhlapyhien mukaan! Vannomme että tulet yllättymään siitä, kuinka paljon pöytäliinojen väritys voi vaikuttaakaan tilan yleisilmeeseen − ja kuinka paljon sinäkin tulet rakastamaan lopputulosta, kun näet sen!