Nauti elämästä maailman hienoimmissa luksushotelleissa

Ravintoloihin

Muista hemmotella itseäsi säännöllisesti, jolloin säästyt stressiltä ja liian varhain ilmaantuvilta harmailta hiuksilta. Kyseisissä sanoissa saattaa olla perää, sillä pieni hemmottelu auttaa jaksamaan nykyajan kiireisessä arjessa.

Unelmien hotelliin kannattaa matkustaa

Matkaa suunnitellessa kannattaa jo hyvissä ajoin miettiä, mitä kaikkea mukavaa hotelliloman aikana haluaa kokea. Matkustat sitten yksin tai yhdessä ystävän tai perheen kanssa, muista että hotellissa rentoudutaan ja ollaan lomalla. Majoitus, ruokailu ja kaikki ihanat hemmottelupalvelut ovat luksushotellissa huippuluokkaa. Lomalla sosiaalinen media kannattaa laittaa kiinni, mutta valokuvia on silti hyvä ottaa. Talven tullessa kotimaassa on mukavaa katsoa kesäisiä lomakuvia ja imeä niistä voimaa tai sitten matkustaa jälleen iloiselle aurinkolomalle!

Eläinrakkaat yksin matkustavat koiran omistajat ilahtuvat tiedosta, että useimpiin hotelleihin Suomessa tai ulkomailla voi ottaa myös lemmikin mukaan. Miten ihanaa! Käy siis tutustumassa netin parhaisiin koiran peteihin ja osta sellainen lomalle mukaan! Tyylikkäät ja mukavat koiransängyt ovat ortopedisesti oikein valmistettuja. Valitse vaikka ortopedisesti oikeanlainen Bia-peti, joka sopii myös isommille koirille ja vaikkapa kissoille. Koiransängyt pitävät myös omistajan mielen levollisena, kun rakas lemmikki voi kääriytyä mukavan lomapäivän jälkeen omaan petiin nukkumaan! Ihanat Koiransängyt ovat verkossa esillä monissa väreissä ja mukavista materiaaleista valmistettuna. Ei siis muuta kuin valitsemaan se parhain oman rakkaan lemmikin hyvinvointia ajatellen.

Luksushotelli palveluineen on asia, joka jokaisen pitäisi kokea vähintään kerran elämässään. Uintia meressä, auringonottoa silloin kun haluaa, shoppailua kaupungilla, lenkkejä koiran kanssa, hemmotteluhoitoja, saunomista, lepoa ja rentoutumista, juuri kaikkea näitä hyvältä lomalta vaaditaan.

Maailman parhaimmat hotellit – juuri sinua varten

Oletko lähdössä yhdistetylle kaupunki- ja rantalomalle Ranskaan? Kävele Seine-joen varrella ja nauti Lattesta tai Cappuccinosta Eiffeltornin kahvilassa. Hotelli kannattaa valita tarkkaan, jos haluaa lomaltaan luksusta.

  • La Reserve -hotelli Ranskassa

Viiden tähden La Reserve -hotelli tarjoaa huonekokoja moneen makuun aina 40 neliömetrin huoneesta Grand Palais -sviittiin asti.

  • Four Seasons Resort Maldives -hotelli Malediiveilla Kuda Huraa -saarella

Haluatko kehollesi, mielellesi ja silmillesi kauneutta ja lepoa? Kuda Huran saarelle saapuessasi olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Turkoosi meri, jylhä ja upea vuoristo sekä eksoottinen rakennuskulttuuri hurmaavat jokaisen lomailijan ensisilmäyksellä! Kuda Huraa sijaitsee logistisesti aivan huikealla paikalla noin 25 kilometrin päässä Malediivien lentokentältä. Nauti lomasta ja varaa liput jo tänään!

Lähde purjelaivaristeilylle Välimerelle

Vietä unelmien loma Välimerellä ja kutsu parhaat ystävät mukaan! Valintasi mukaan neljä- tai viisimastoinen purjelaiva vie matkustajat silmiä hivelevän kauniisiin merimaisemiin. Purjelaiva Kristinan yllätyksenä on upea täysihoito. Mitä siihen kuuluu, ota itse selvää menneen ajan charmia huokuvalla purjelaivalla. Purjelaivan sisustus on tehty menneen ajan tyyliin unohtamatta säädettävää ilmastointia, tallelokeroa, wc- ja suihkupalveluita sekä tv:tä. Toisinaan matkustajien määrä purjelaivalla on vähäinen, joten matka Välimerellä saattaa tuntua upean laadukkaalta yksityisristeilyltä.